Opis forum
Z dniem dzisiejszym otwieram nabory na testowych moderatorów. Poszukuje ich około 3. Nabór będzie trwał do puki nie znajdę kandydatów.
Wymagania:
-doświadczenie
-znajomość ortografii
-kultura osobista
Wzór:
[b]Testowy Mod[/b] [b]Doświadczenia:[/b] [b]Dlaczego ty(min. 25 słów):[/b] [b]Coś o sobie(min. 15 słów):[/b][/color]
Testowy Mod
Doświadczenia: Mam małe doświadczenie, byłem modkiem pare razy.
Dlaczego ty(min. 25 słów) Bo mam bardzo dużo wolnego czasu i potrafię się zająć takimi sprawami. Jak mnie przyjmiecie forum stanie się lepsze. Będę karał wszystkich, którzy nie stosują się do regulamin
Coś o sobie(min. 15 słów) Mam na imię Kuba. Lubię oglądac NBA i grac w koszykówkę. Moim ulubionym klubem jest Miami Heat i Memphis Grizzles.
Ostatnio edytowany przez yeti (2013-04-26 20:43:51)
Doświadczenie : już miałem jedną stronę o koszykówce i dobrze mi szło więc nie ma problemu z tym.
Dlaczego ja : ponieważ będę się starał i mam dużo wolnego czasu , oglądam dużo meczy NBA i się na nim znam więc będę dużo o tym pisał.Dzięki mnie będzie lepiej na forum i go nie zlekcewarzę
Cos o sobie : Mam na imię Wiktor . Chodzę na mecze koszykówki , jestem znawcą NBA i polskiej ligi . Moje ulubione drużyny to Miami Heat i Stelmet Zielona Góra.